Bareboat zeilen

Een zeilboot huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie wereldwijd.

Bareboat zeilen, jachthuur, een zeiljacht huren of een zeilboot huren voor een zonnige zeilvakantie, ook flottielje zeilen.

Een zeiljacht huren voor zeilvakanties
Een zeiljacht huren voor zeilvakanties.

Bareboat zeilen:

Oftewel een zeilboot huren om zelfstandig mee te zeilen en uw eigen koers te varen.

Als u aan een bareboat zeilen zeilvakantie (zelfstandig een zeiljacht huren) denkt, wilt u natuurlijk wel weten wat dat precies inhoudt. En daarmee bent u bij ons aan het beste adres. Wij doen dit namelijk al gedurende 25 jaar. Vele zeilers zijn u al voorgegaan en hebben tot grote tevredenheid via ons werelwijd een zeiljacht gehuurd (zie ook de referenties van onze klanten over ons).

Duizenden zeiljachten van verschillende grootte wereldwijd:

Wij van Special Feeling zeilvakanties hebben wereldwijd een enorme hoeveelheid zeiljachten tot onze beschikking, en alle jachten zijn van plaatselijke verhuurbedrijven (onze lokale partners), waardoor er altijd wel het zeiljacht van uw keuze bijzit. Zowel monohulls (zeiljachten met 1 romp) als catamarans (zeiljachten met 2 rompen).

Zeilen waar u maar wilt:

Wij hebben mogelijkheden overal ter wereld, waar u maar wilt. Wij helpen u altijd om de beste keuze te maken voor zowel het zeiljacht als het land waar u een zeilvakantie wilt gaan houden.

Lokale kantoren:

Onze partners in de lokale kantoren checken u in en geven u uitleg over het door u gehuurde zeiljacht. Ook krijgt u informatie over het lokale weer en de mooiste baaitjes, haventjes en plaatsjes.

Vaarbewijzen:

In de meeste landen is (nog) geen officieel VAARBEWIJS nodig. Wel moet u over de nodige kennis beschikken en met een zeiljacht overweg kunnen, zowel onder zeil als op de motor. Heeft u geen officieel VAARBEWIJS (ICC) dan kun u van ons een Proof of Competence (P.o.C) krijgen. U moet dan wel aantonen over voldoende kennis te beschikken of een (dag) cursus bij ons volgen.

Heeft vragen hierover (of over iets anders) dan kunt u ons altijd bellen op 0031 618420850 of mailen.

Kunt u niet zelf zeilen maar u wilt toch graag een zeilvakantie, dan kunt u ook een zeiljacht met schipper huren of u kunt ook  meezeilen op een zeiljacht waarop ook nog andere gasten zijn.

 

Wij zoeken altijd het beste jacht voor U, afhankelijk van uw wensen en budget.

Een zeilboot huren bij Special Feeling sailing charters

Zeiljachten te huur voor bareboat zeilen zeilvakanties

Wereldwijd kunt u een zeiljacht huren voor BAREBOAT ZEILEN (zeiljachten te huur).

Wat is BAREBOAT ZEILEN eigenlijk ?.

Bareboat zeilen betekent dat u een zeiljacht huurt en daarmee zelfstandig gaat varen. U vliegt dan naar het land (plaats) van bestemming en daar ligt het jacht voor u klaar. Na het inchecken (let goed op dat alles aan boord in orde is en dat alles u duidelijk wordt uitgelegd) kunt u gaan varen. U bepaalt zelf waarheen en wanneer u vaart. Dit houdt dan natuurlijk wel in dat u moet kunnen zeilen en met een zeiljacht om kunt gaan ook op de motor.
Bij bareboat zeilen kunt u een zeiljacht huren en daarmee zelfstandig gaan varen.U moet dan natuurlijk wel kunnen zeilen en met een zeiljacht kunnen omgaan ook op de motor. Als u een zeiljacht in het buitenland wilt huren heeft u een VAARBEWIJS  nodig. In sommige landen (zoals Kroatie) zelfs ook nog een MARIFOON certificaat. Soms is een Vaarbewijs ook voor de co-schipper nodig. Kunt u wel zeilen en heeft u wel de ervaring maar u heeft (nog) geen VAARBEWIJS, dan kunt u van ons een PROOF of COMPETENCE krijgen. Deze P.o.C. wordt in bijna alle landen geaccepteerd, behalve in Kroatië. Daar heeft u het officiële VAARBEWIJS ll  (ICC) nodig.
Wilt u een SABBATICAL dan kunt u ook een zeiljacht huren voor 1 of meerdere maanden tot zelfs een jaar toe !! We hebben daarvoor verschillende zeiljachten te huur en maken dan uiteraard een speciale prijs voor u.
Behalve Bareboat zeilen kunt u ook gaan flottielje zeilen of meezeilen of een zeiljacht met schipper huren.

Nog nooit was een zeiljacht huren zo gemakkelijk.

Laat ons het werk voor u doen.

Mail ons uw wensen en u krijgt, binnen 24 uur een (geheel vrijblijvende) offerte van ons.

mail naar:  info@specialfeeling.nl of vul het aanvraagformulier in.

Om een zeiljacht te huren heb je (nog) geen officieel VAARBEWIJS nodig.

Als je gevaren hebt op een vergelijkbaar zeiljacht en je weet hoe je er mee om moet gaan, dan is een P.o.C. (Proof of Competence) ook voldoende.

(Behalve in Slovenie, Kroatie en Montenegro daar is wel het officliele VAARBEWIJS II verplicht)

Natuurlijk is het altijd goed om het officiele VAARBEWIJS te halen en dan zeker deel II, maar als je dat (nog ) niet hebt dan kun je bij ons een dagcursus volgen waarna je zo’n P.o.C van ons krijgt.

Zo’n dagcursus is een PRIVE cursus en kost 135,- p.p. (min. 2 pers.). Kids < 12jr. half geld.

Als je kunt aantonen over voldoende kennis te beschikken, dan kun je zonder cursus ook zo’n P.o.C. van ons krijgen.

Zelf ‘online’ een (zeil) jacht uitzoeken voor uw zeilvakantie ?

Wilt u zelf ‘online’ het jacht van uw keuze uitzoeken en er dan meer informatie over aanvragen, 
een (geheel vrijblijvende) OPTIE op dat jacht nemen of zelfs gelijk ‘online’ boeken ? 
Vul dan  

hier  

‘online’ uw wensen in en u ziet gelijk de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook ons het werk laten doen.

Vul dan het AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:

 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

 

Wereldwijd zeiljachten te huur of zeilboten voor bareboat zeilen zeilvakanties. Overal ter wereld kunt u een zeiljacht of een zeilboot huren voor een heerlijke zeilvakantie.

Er zijn, via ons (SPECIAL FEELING zeilvakanties) zeiljachten te huur in bijna alle landen ter wereld.

Zo kun je een zeiljacht huren in: 

Albanie, Amerika, Australie, Azoren, British Virgin Islands, Canarische EilandenCaribbean DenemarkenEngeland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Indische Oceaan, ItalieKaap Verdische Eilanden, Kroatie, Mallorca, Malta, Mauritius, Montenegro, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Seychelles, Slovenie, Spanje, Stille Oceaan, Thailand en Turkije
Een zeilboot huren voor bareboat zeilen.
Een zeilboot huren voor bareboat zeilen.
Zeiljachten te huur voor bareboatzeilen
Een zeiljacht huren (Bareboat zeilen),  Flottielje zeilen (zeilen in groepsverband).  Meezeilen (een hut huren).  Een zeiljacht met schipper huren.
Zeilen, een zeiljacht of zeilboot huren, zeiljachten te huur voor zeilvakanties wereldwijd

SPECIAL FEELING sailing charters, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0341421879, mobiel: 0618420850,

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl 
website: https://www.specialfeeling.nl