Bareboat zeilen

Een zeilboot huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie wereldwijd.

Je kunt bv. een zeiljacht huren in: Amerika, Atlantische Oceaan, Caribbean, Indische Oceaan, Middellandse Zee, Midden Europa, Scandinavië, en zelfs Stille Oceaan.

Alles is mogelijk.

Boek nu uw bareboat zeilen zeilvakantie voor 2024.

U profiteert NU van de hoogste (vroegboek) kortingen.

Vul het aanvraagformulier in voor meer (vrijblijvende) informatie of mail ons gewoon even.

Een zeiljacht huren voor zeilvakanties
Zeilboten te huur voor zeilvakanties wereldwijd.

Bareboat zeilen oftewel een zeilajcht huren om zelfstandig met je eigen bemanning van een heerlijke zeilvakantie te genieten.

Een zeiljacht huren en er zelf geheel zelfstandig mee gaan varen (ook bekend als bareboat zeilen) is de ultieme vorm van vrijheid. Je kunt je eigen route bepalen en gaan en staan wanneer je zelf wilt.

Bareboat zeilen is ideaal als je graag zelfstandig rondvaart en zelf de omgeving wilt verkennen. Zelf de navigatie doen en zo de leuktste plekjes, plaatsjes en baaitjes ontdekken, van eiland naar eiland. Hierbij is wel enige kennis vereist aangezien je zelf met weer en wind rekening moet houden. 

Voor het huren van een zeilboot voor bareboat zeilen hebben we een groot aanbod van zeiljachten vanaf 27ft. (8.50m voor 2 – 4 personen) tot 60ft. (23m voor 12  – 14 personen) Diverse merken en types zeiljachten waar je maar wilt. Samen met onze buitenlandse partners kunnen wij zo duizenden jachten aanbieden. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met onze partners kunnen wij altijd goed onderhouden zeiljachten tegen een heel scherpe prijs aanbieden.  

Vraag gerust naar de mogelijkheden en/of een geheel vrijblijvende offerte.

Voor bareboat zeilen (dus zelfstandig zeilen) zijn er zeilboten te huur op diverse plaatsen in de wereld. Zo kun je al een zeiljacht of catamaran huren in onderstaande gebieden.

 

Zeilboot huren in 

Amerika

Zeiljacht huren in 

Atlantische Oceaan

Zeilboten te huur in 

Caribbean

Zeiljachten te huur in

Indische Oceaan

Een zeilboot huren in de  

Middellandse Zee

Een zeiljacht huren in

Midden Europa

Zeilen in 

Scandinavië

Zeilvakanties in

Stille Oceaan

Duizenden zeiljachten te huur wereldwijd.

Wij van Special Feeling zeilvakanties hebben wereldwijd een enorme hoeveelheid zeiljachten tot onze beschikking, en alle jachten zijn van plaatselijke verhuur bedrijven (onze lokale partners), waardoor er altijd wel het zeiljacht van uw keuze bijzit. Zowel monohulls (zeiljachten met 1 romp) als catamarans (zeiljachten met 2 rompen).

Zeilen waar u maar wilt:

Wij hebben mogelijkheden overal ter wereld, waar u maar wilt. Wij helpen u altijd om de beste keuze te maken voor zowel het zeiljacht als het land waar u een zeilvakantie wilt gaan houden.

Lokale kantoren:

Onze partners in de lokale kantoren checken u in en geven u uitleg over het door u gehuurde zeiljacht. Ook krijgt u informatie over het lokale weer en de mooiste baaitjes, haventjes en dorpjes.

Vaarbewijzen:

In de meeste landen is (nog) geen officieel VAARBEWIJS nodig. Wel moet u over de nodige kennis beschikken en met een zeiljacht overweg kunnen, zowel onder zeil als op de motor. Heeft u geen officieel VAARBEWIJS ll (ICC) dan kun u van ons een Proof of Competence (P.o.C) krijgen. U moet dan wel aantonen over voldoende kennis te beschikken of een (dag) cursus bij ons volgen.

Heeft u vragen hierover (of over iets anders) dan kunt u ons altijd bellen op 0031(0)618420850 of mailen.

Kunt u niet zelf zeilen maar u wilt toch graag een zeilvakantie, dan kunt u ook een zeiljacht met schipper huren of u kunt ook  meezeilen op een zeiljacht waarop ook nog andere gasten zijn.

Ook zeilles tijdens uw vakantie is mogelijk.

Een zeilboot (zeiljacht) huren.

Jachthuur, een zeiljacht of een zeilboot huren voor een zonnige zeilvakantie.

Bareboat zeilen betekent dat je zelfstandig met de door jou gehuurde zeilboot gaat zeilen. Je vaart dus je eigen route wanneer en waar je maar wilt. Je moet dan zelf het weer in de gaten houden en je koers uitzetten. Uiteraard kun je, wanneer er een probleem is, altijd terugvallen op de verhuurder waarvan je een tel. nr. hebt.

Als je bij het gehuurde zeiljacht aangekomen bent, word je z.s.m. ingecheckt. Tijdens de incheck wordt de boot, inventaris, zeilen en de motor aan je uitgelegd. Als iets niet duidelijk is moet je gewoon vragen om het nog eens uit te leggen. Kijk vooral goed uit of er geen beschadigingen aan het jacht zijn en of alles van de inventaris aanwezig is.

Het is natuurlijk van het grootste belang dat het gehuurde jacht in prima conditie is en daarmee bent u bij ons aan het beste adres. Wij doen dit namelijk al 27 jaar en weten dus precies welke verhuurders wel of niet goed voor hun jachten zorgen en wie wel en geen goede service verleent. 

Vele zeilers zijn u al voorgegaan en hebben tot grote tevredenheid via ons wereldwijd een zeiljacht gehuurd (zie ook de referenties van onze klanten over ons).

Wij zoeken altijd het beste jacht voor u, naar uw wensen en budget.

Nog nooit was een zeilboot huren zo gemakkelijk.

Laat ons het werk voor u doen.

Mail ons uw wensen en u krijgt, binnen 24 uur een (geheel vrijblijvende) offerte van ons.

mail naar:  info@specialfeeling.nl of vul het aanvraagformulier in.

Bij ons (SPECIAL FEELING zeilvakanties) kun je een zeiljacht of catamaran huren in de hele wereld. Overal waar water is en jachten te huur zijn, hebben wij onze relaties. Dit houdt dus in dat wij, waar dan ook, altijd een jacht voor je hebben. Of dit nu in de zomer is of in de winter, alles is mogelijk in de Middellandse Zee (bv. Spanje, Frankrijk, Italië, Slovenie, Kroatië, Griekenland, Malta en Turkije), de eilanden in de Atlantische Oceaan (bv. Canarische eilanden, de Kaap Verdische eilanden en de Azoren) of de Caribbean (de Britse Maagden eilanden en Martinique, St. Vincent etc.) zelfs in de Stille Oceaan en Indische Oceaan (zoals Thailand). Zelfs in de Scandinavische landen, Nederland en Engeland. Het kan allemaal. Waar je ook heen wilt, wij zorgen dat je er een onvergetelijke zeilvakantie krijgt. Via ons huur je  jachten van betrouwbare partners met goede service en kwaliteit.

Mail ons jouw wensen (of vul het aanvraagformulier in) en wij antwoorden jou binnen 1 dag de mogelijkheden waaruit je een keuze kunt maken. Nadat je jouw keuze hebt aangegeven hoeft je zelf niets meer te doen. Wij regelen verder alles voor je t/m de transfers (taxi) etc. toe. Alles duidelijk en eenvoudig.

Uiteraard kun je ook zelf een jacht in het buitenland zoeken en boeken, echter er zijn veel ‘onbetrouwbare’ aanbieders. Door onze, meer dan 25 jaar lange, ervaring in het huren en verhuren van zeiljachten, kun je bij ons met een gerust hart een zeiljacht boeken en op vakantie gaan. Wij werken alleen met betrouwbare partners en weten zo dat uw boeking veilig is.

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een bareboat zeilen zeilvakantie?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

In meerdere landen kunt u ook een zeilboot huren voor flottielje zeilen.

Een zeilboot huren bij Special Feeling sailing charters
Een zeilboot huren bij Special Feeling sailing charters

Om een zeiljacht te huren heb je (nog) geen officieel VAARBEWIJS nodig.

Als je gevaren hebt op een vergelijkbaar zeiljacht en je weet hoe je er mee om moet gaan, dan is een P.o.C. (Proof of Competence) ook voldoende.
(Behalve in Slovenie, Kroatie en Montenegro daar is wel het officliele VAARBEWIJS II verplicht)
Natuurlijk is het altijd goed om het officiele VAARBEWIJS te halen en dan zeker deel II, maar als je dat (nog ) niet hebt dan kun je bij ons een dagcursus volgen waarna je zo’n P.o.C van ons krijgt.
Zo’n dagcursus is een PRIVE cursus en kost 150,- p.p. (min. 2 pers.). Kids < 12jr. half geld.
Als je kunt aantonen over voldoende kennis te beschikken, dan kun je zonder cursus ook zo’n P.o.C. van ons krijgen.
Een zeiljacht huren (Bareboat zeilen),  Flottielje zeilen (zeilen in groepsverband).  Meezeilen (een hut huren).  Een zeiljacht met schipper huren.

Er zijn, via ons (SPECIAL FEELING zeilvakanties) zeiljachten te huur in bijna alle landen ter wereld.

Zo kun je een zeilboot huren in: 

Albanie,     Amerika,     Australie,     Azoren,     British Virgin Islands,     Canarische Eilanden,     Caribbean,  Denemarken,     Engeland,     Estland,     Finland,     Frankrijk,     Griekenland,     Indische Oceaan,     Italie,     Kaapverdische Eilanden,     Kroatie,     Mallorca,     Malta,     Mauritius,     Montenegro,     Nieuw Zeeland,     Noorwegen,     Polen,     Portugal,     Seychelles,     Slovenie,     Spanje,     Stille Oceaan,     Thailand en  Turkije

Ook zijn bijna alle types zeiljachten en catamarans te huur, zoals: 

Bavaria, Jeanneau-Sun Odyssey, BeneteauOceanis-Cyclades, Elan, Hanse, Dufour-Gib’Sea, Privilege, Lagoon en Bali catamarans

Geen risico, uw Borg verzekeren.
Veilig op vakantie ?...........................Klik op het logo om uw (BORG)verzekering af te sluiten
Een zeilboot huren voor bareboat zeilen.
Een zeilboot huren voor een bareboat zeilen zeilvakantie
Zeilboten te huur voor flottieljezeilen zeilvakanties

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht ?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.
Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785