Zeilboot huren in Belgie

Zeilboot huren in Belgie. Zeiljachten te huur in België vanuit Nieuwpoort en Zeebrugge voor een zeilvakantie op de Noordzee en naar Engeland.

Zeiljacht huren in België
Een zeilboot huren in Belgie voor een zeiltocht op de Noordzee naar Engeland of langs de Franse en Nederlandse kust

Wilt u (geheel vrijblijvende) informatie over het huren van een zeilboot/zeiljacht in Belgie?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Voor bareboat zeilen op de Noordzee kun je zeilboot of zeiljacht huren in België.

Er zijn zeiljachten te huur vanuit Nieuwpoort en Zeebrugge.

België, gelegen tussen Frankrijk en Nederland in West-Europa, heeft een korte kustlijn met uitzicht op het Kanaal en de Noordzee. De kustlijn wordt omzoomd door zandbanken waardoor navigatie uitdagend is, hoewel ze allemaal duidelijk gemarkeerd zijn. Het kustweer in België is koel in de zomer en koud maar niet ijskoud in de winter. Het regent hier vrij vaak, maar de kust ziet meer zon dan het binnenland. 
De meeste buitenlandse cruiseschepen bezoeken Belgische havens als een handige plek om te stoppen terwijl ze naar het noorden of zuiden door het Engelse Kanaal varen. Britse jachten steken vaak een lang weekend over naar België en velen gaan genieten van de moderne jachthavens, de uitstekende keuken en culturele steden (om nog maar te zwijgen van de chocolade!).
De prachtige middeleeuwse steden Nieuwpoort, Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel zijn allemaal binnen een dag te bezoeken vanaf de kust.

Vanuit Nederland is België makkelijk en snel te bereiken Je kunt een zeilboot huren in België voor zeilvakanties op de Noordzee met een oversteek naar Engeland of gewoon langs de kust naar Zeeland of langs de Franse westkust. Ook een zeiltocht naar de Kanaaleilanden is mogelijk.

We hebben verschillende Jeanneau zeiljachten te huur in België zoals de snelle SUN FAST 3200, de SUNFAST 35 en de  comfortabele en luxe SUN ODYSSEY zeiljachten van de kleinere 32ft. tot de grote 52ft.
De huur van de zeiljachten is flexible. Je hoeft niet van vrijdag – vrijdag, maar je kunt ook een boot in België huren voor een (lang) weekend en je kunt ook elke dag van de week beginnen, bv. van dinsdag – dinsdag.  
Gewoon even een mailtje met je wensen naar ons sturen en wij regelen het voor je.

Ook zeiljachten te huur vanuit Nederland, Engeland en Schotland.

Uiteraard zijn deze zeiljachten geheel zeewaardig met alle nodige navigatie apparatuur 

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785