Indische Oceaan

Zeiljachten te huur in de Indische Oceaan voor zeilvakanties

Een zeiljacht huren in de Indische Oceaan voor een zeilvakantie van af Thailand, Seychelles en Mauritius

Zeiljachten te huur in de Indische Oceaan
Zeiljachten te huur in de Indische Oceaan

Zelf ‘online’ een (zeil) jacht uitzoeken voor uw zeilvakantie ?

Wilt u zelf ‘online’ het jacht van uw keuze uitzoeken en er dan meer informatie over aanvragen, 
een (geheel vrijblijvende) OPTIE op dat jacht nemen of zelfs gelijk ‘online’ boeken ? 
Vul dan  

hier  

‘online’ uw wensen in en u ziet gelijk de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook ons het werk laten doen.

Vul dan het AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:

 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

 

Bareboat zeilen in de Indische Oceaan.

In de Indische Oceaan zijn zeiljachten te huur, met en zonder schipper, bv. in Thailand vanuit Phuket en vanaf de Seychelles en Mauritius.
Cruisen en zeilen in de Indische Oceaan is een geweldige ervaring met al die prachtige eilanden en atollen in de Indische Oceaan, waarvan er veel afgelegen zijn en zelden worden bezocht.
De Indische Oceaan is de op twee na grootste van de oceaangebieden ter wereld en bestrijkt ongeveer 20% van het water op het aardoppervlak. Het wordt in het noorden begrensd door Azië (inclusief het Indiase subcontinent, waarna het wordt genoemd); in het westen door Afrika; in het oosten door Indochina, de Sunda-eilanden en Australië; en in het zuiden door de Zuidelijke Oceaan (of, traditioneel, door Antarctica). Eén component van de allesomvattende Wereldoceaan, de Indische Oceaan, is afgebakend van de Atlantische Oceaan door de 20 ° oost-meridiaan die ten zuiden van Kaap Agulhas en van de Stille Oceaan door de 147 ° oost-meridiaan loopt. De noordelijkste punt van de Indische Oceaan ligt ongeveer 30 ° noord in de Perzische Golf en heeft dus een asymmetrische oceaancirculatie. Deze oceaan is bijna 10.000 kilometer (6200 mijl) breed aan de zuidelijke uiteinden van Afrika en Australië; zijn gebied is 73.556.000 vierkante kilometers (32.1 mi), met inbegrip van de Rode Zee en de Perzische Golf. Het volume van de oceaan wordt geschat op 292.131.000 kubieke kilometer (70.086.000 mi³). Kleine eilandjes stippelen de continentale randen. Eilandnaties in de oceaan zijn Madagascar (voorheen de republiek van Madagaskar), ’s werelds op drie na grootste eiland; Comoren; Seychellen; Maldiven; Mauritius; en Sri Lanka. Indonesië grenst aan het oosten. Het belang van de oceaan als doorvoerroute tussen Azië en Afrika heeft het tot een conflictsituatie gemaakt. Vanwege zijn omvang had echter geen enkel land met succes het grootste deel ervan gedomineerd tot het begin van de 19e eeuw toen het Verenigd Koninkrijk een groot deel van het omliggende land beheerste. Na het verval van het Britse rijk is de oceaan sindsdien gedomineerd door India en Australië.
Vooral zeiljachten te huur in de Indische Oceaan in THAILAND is sterk in opkomst met een van de mooiste zeilgebieden ter wereld. O.a. vanuit PHUKET kun je een zeiljacht huren of een catamaran. Bij onze Nederlandse partners in Thailand kun u een originele WHARRAM catamaran huren voor een aparte zeilvakantie, of de sportieve en supersnelle catamaran FIREFLY 
Uiteraard hebben we ook ‘gewone’ zeiljachten te huur in de Indische Oceaan, zoals diverse BAVARIA zeiljachten.

Ontdek de Zanzibar en Pemba-archipel in Tanzania.
Eilandhoppen, vissen, duiken, kajakken, snorkelen, SUP’s, stranden, onbewoonde eilanden en nog veel meer. Diverse Catamarans (met schipper) beschikbaar voor minimaal 4 dagen/nachten voor slechts vanaf  1200,- USD per dag.

Price includes: Catamaran, skipper, crew, fuel, on-board activities – snorkelling, SUPS, fishing gear.
Catamarans (met schipper) te huur in Tanzania

Voorbeeld  Prijzen Indische Oceaan  Op deze prijzen is nog geen korting berekend.

Een zeiljacht huren bij Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: 0341421879, mobiel: 0618420850,

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl 
website: https://www.specialfeeling.nl