Kaap Verd. Eilanden

Zeilboot huren in de Kaap Verdische Eilanden voor een zeilvakantie op de Atlantische Oceaan. Zeilboten te huur op de Azoren en Canarische Eilanden.

Een zeiljacht huren in de Kaap Verdische Eilanden
Zeilboten te huur in de Kaap Verdische Eilanden voor een zeilvakantie vanaf Sao Vicente

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Zeiljachten te huur op de Kaap Verdische Eilanden (Cabo Verde) voor zeilvakanties vanuit Sao Vicente.

In Kaapverdië (Cabo Verde), een voormalige Portugese kolonie voor de kust van Senegal en Gambia, is het hele jaar door te zeilen. Van de tien, meest vulkanische, eilanden zijn er 3 het meest interessant: SAL, SANTIAGO en SAO VICENTE.
Onderling verschillen ze genoeg om elk te bezoeken, vanwege de mooie landschappen en interessante cultuur. Wel is het een vaarwater (de Atlantische Oceaan) voor de geoefende zeiler aangezien we hier te maken hebben met stromingen van eb en vloed.
Behalve een zeilboot huren in Sao Vicente, kun je ook meezeilen of een zeiljacht (of catamaran) met schipper huren.

Behalve een zeiljacht huren in de Kaap Verdische Eilanden zijn er ook zeiljachten te huur voor zeilvakanties op de

Canarische Eilanden en op de Azoren

Zeilen in de Kaap Verdische Eilanden.

Het vaargebied rond Kaapverdië vereist lokale kennis. Er zijn veel baaien, maar weinig jachthavens. De kleinere eilanden hebben enkele veilige havens. Het is gemakkelijk om Kaapverdië te bereiken, aangezien er zes nabijgelegen luchthavens zijn.  
Het eiland São Vicente is een goed startpunt voor zeiltochten. In het noordwesten ligt de stad Mindelo met de haven van Porto Grande op een 4 km brede baai. Porto Grande is de grootste jachthaven van de Barlavento-eilanden met twee jachthavens en is een ideale uitvalsbasis. In het noorden kun je zeilen naar de haven van Porto Novo op Santo Antao. Om er te komen moet je over het Canal de Sao Vicente zeilen, een 16 km breed zeekanaal dat de twee eilanden scheidt. Gelegen in het zuidoosten van São Vicente is São Nicolau – een bergachtig eiland met prachtige, brede stranden. Je kunt daar ankeren in Porto do Tarrafal. Verder zijn er goede ankerplaatsen in de kleine baaien van de onbewoonde eilanden Santa Luzia, Branco en Raso. Het meest oostelijke punt van de Kaapverdische eilanden is Boa Vista (wat een prachtig uitzicht betekent). Met 55 mijl aan stranden, veel zonneschijn en blauwe hemel is het gemakkelijk om te zien waarom het eiland zijn naam heeft. Ankeren is hier mogelijk in de beschermde baaien van Sal Rei. Boa Vista biedt de beste omstandigheden voor watersportliefhebbers en is een van de veiligste gebieden voor high-wind zeilen. Kaapverdië is een uitdagend maar lonend gebied voor ervaren en avontuurlijke zeilers.

Voorbeeld    Prijzen Kaapverdische Eilanden.  Op deze prijzen is nog geen korting berekend.

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785