Zeilboot huren in Amerika

Een zeilboot huren in Amerika voor een zeilvakantie.

Zeiljacht huren in Amerika
Een zeiljacht huren in Amerika voor een zeilvakantie vanuit New York, Rhodes Island, Chesapeak Bay, Florida, Mexico en Brazilie.

Een zeilboot huren in Amerika voor een zeilvakantie kan o.a. in Noord Amerika vanuit New York, Rhodes Island, Chesapeak Bay en Florida, in Midden Amerika vanuit Mexico en Zuid Amerika vanuit Brazilie.

6 spectaculaire zeilbestemmingen voor een zeiljacht huren in Amerika

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, zeker ook voor een zeilvakantie! Wist u dat wij maar liefst vier bestemmingen hebben in Noord-Amerika? Wat denkt u van zeilen in het zeilmekka van de Chesapeake Bay of vanuit Fort Lauderdale naar de Florida Keys? Vanaf dit voorjaar bieden wij ook mogelijkheden vanuit onze twee nieuwe bases in Lake Champlain en Newport. Hieronder leest u meer over al onze bestemmingen waar u een zeiljacht kunt huren in Noord-, Midden- en ZuidAmerika.
Ontdek Lake Champlain – New York
In de staat New York, net ten zuiden van de Canadese grens, ligt Lake Champlain. Lake Champlain bevindt zich tussen de Green Mountains van Vermont en de New York Adirondack Mountains, waardoor het één van de meest pittoreske zeilbestemmingen op meren is in de Verenigde Staten.
Ontdek Newport – Rhode island
Het schilderachtige en historische zeilgebied van Newport, Rhode Island is een perfecte zomerbestemming voor een zeilvakantie. Newport is uw toegangspoort tot het verkennen van de vakantieoorden van Cape Cod, Martha’s Vineyard en de Hamptons.
Ontdek Annapolis – Chesapeake Bay
Slechts een handvol wateren in de wereld zijn vergelijkbaar met Chesapeake Bay als het gaat om zeilplezier. Annapolis bevindt zich in het hart van dit zeilersparadijs. Met haar 200 mijl is dit het grootste estuarium van de Verenigde Staten, met duizenden mijlen aan kustlijn om te ontdekken. Het biedt zeilers beschutte wateren, prima ankerplaatsen, prachtige natuur en unieke dorpjes en stadjes vol met historie.
Ontdek Fort Lauderdale – Florida
Fort Lauderdale wordt door haar systeem van kanalen ook wel het ‘Venetië van Amerika’ genoemd. Het is een waar zeilmekka. Het opwindende South Beach, Miami is slechts één dag varen weg en het natuurschoon van de Florida Keys en Key West ligt slechts iets verderop. U kunt zelfs tot aan Fort Jefferson in Dry Tortugas zeilen.
Ontdek La Paz – Mexico
La Paz betekent in het Spaans ‘vrede’, en dat is precies wat u zult vinden in deze ontspannen stad aan de Golf van Californië. Hier vindt u een combinatie tussen adembenemende woestijnlandschappen en fantastisch zeilen in de Zee van Cortez. Een zeilvakantie in ongerepte en unieke natuur
Ontdek Angra dos Reis – Brazilië
Ten zuiden van Rio de Janeiro ligt de uitgestrekte baai van Angra dos Reis met 365 weelderige eilanden – één voor elke dag van het jaar – met meer dan 2000 spectaculaire stranden. Prachtig snorkelen, duiken, wandelen, watersporten, vissen en zeilen kan in de hele regio worden gedaan. Er is voor ieder wat wils aan de Costa Verde van Brazilië.

Voor meer informatie stuur ons een mailtje met jouw wensen of vul het aanvraag formulier in.

Zelf ‘online’ een (zeil) jacht uitzoeken voor uw vaarvakantie ?

Wilt u zelf ‘online’ het jacht van uw keuze uitzoeken en er dan meer informatie over aanvragen, een (geheel vrijblijvende) OPTIE op dat jacht nemen of zelfs gelijk ‘online’ boeken ?   Vul dan  

hier  

‘online’ uw wensen in en u ziet gelijk de mogelijkheden.

U kunt ook ons het werk laten doen.

Vul dan het AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons gewoon even een mailtje met uw wensen:

wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 

en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Zeilen, een zeiljacht of zeilboot huren, zeiljachten te huur voor zeilvakanties wereldwijd

SPECIAL FEELING sailing charters, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: http://www.specialfeeling.nl

Adres in Griekenland:  Ionionsails office: Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674