Zeilboot huren in Amerika

Een zeilboot (zeiljacht) huren in Amerika voor een zeilvakantie vanuit New York, Rhodes Island, Chesapeake Bay, Florida, Mexico en Brazilie.

Zeiljacht huren in Amerika
Een zeilboot huren in Amerika voor een zeilvakantie vanuit New York, Rhodes Island, Chesapeak Bay, Florida, Mexico en Brazilie.

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Een zeilboot of zeiljacht huren in Amerika voor een zeilvakantie kan o.a. in Noord Amerika vanuit New York, Rhodes Island, Chesapeake Bay en Florida, in Midden Amerika vanuit Mexico en Zuid Amerika vanuit Brazilie.

6 spectaculaire zeilbestemmingen voor een zeiljacht huren in Amerika

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, zeker ook voor een zeilvakantie! Wist u dat wij maar liefst vier bestemmingen hebben in Noord-Amerika? Wat denkt u van zeilen in het zeil mekka van de Chesapeake Bay of vanuit Fort Lauderdale naar de Florida Keys? Vanaf dit voorjaar bieden wij ook mogelijkheden vanuit onze twee nieuwe bases in Lake Champlain en Newport. Hieronder leest u meer over al onze bestemmingen waar u een zeiljacht kunt huren in Noord-, Midden- en Zuid Amerika.

Een zeilboot huren en ontdek Lake Champlain – New York

In de staat New York, net ten zuiden van de Canadese grens, ligt Lake Champlain. Lake Champlain bevindt zich tussen de Green Mountains van Vermont en de New York Adirondack Mountains, waardoor het één van de meest pittoreske zeilbestemmingen op meren is in de Verenigde Staten.

Een zeiljacht huren en ontdek Newport – Rhode island

Het schilderachtige en historische zeilgebied van Newport, Rhode Island is een perfecte zomerbestemming voor een zeilvakantie. Newport is uw toegangspoort tot het verkennen van de vakantieoorden van Cape Cod, Martha’s Vineyard en de Hamptons.

Zeilboten te huur vanuit Annapolis – Chesapeake Bay

Slechts een handvol wateren in de wereld zijn vergelijkbaar met Chesapeake Bay als het gaat om zeilplezier. Annapolis bevindt zich in het hart van dit zeilers paradijs. Met haar 200 mijl is dit het grootste estuarium van de Verenigde Staten, met duizenden mijlen aan kustlijn om te ontdekken. Het biedt zeilers beschutte wateren, prima ankerplaatsen, prachtige natuur en unieke dorpjes en stadjes vol met historie.

Zeiljachten te huur in Fort Lauderdale – Florida

Fort Lauderdale wordt door haar systeem van kanalen ook wel het ‘Venetië van Amerika’ genoemd. Het is een waar zeil mekka. Het opwindende South Beach, Miami is slechts één dag varen weg en het natuurschoon van de Florida Keys en Key West ligt slechts iets verderop. U kunt zelfs tot aan Fort Jefferson in Dry Tortugas zeilen.

Ook kun je een zeilboot huren vanuit La Paz – Mexico

La Paz betekent in het Spaans ‘vrede’, en dat is precies wat u zult vinden in deze ontspannen stad aan de Golf van Californië. Hier vindt u een combinatie tussen adembenemende woestijnlandschappen en fantastisch zeilen in de Zee van Cortez. Een zeilvakantie in ongerepte en unieke natuur

Zeilvakanties vanuit Angra dos Reis – Brazilië

Ten zuiden van Rio de Janeiro ligt de uitgestrekte baai van Angra dos Reis met 365 weelderige eilanden – één voor elke dag van het jaar – met meer dan 2000 spectaculaire stranden. Prachtig snorkelen, duiken, wandelen, watersporten, vissen en zeilen kan in de hele regio worden gedaan. Er is voor ieder wat wils aan de Costa Verde van Brazilië.
Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785