Zeilboot huren in Zweden

Een zeilboot huren in Zweden voor een zeilvakantie. Goedkoop een zeiljacht huren in Zweden voor zeilvakanties vanuit Stockholm en Marstrand.

Een zeiljacht huren in Zweden
Een zeilboot huren in Zweden voor een zeilvakantie.

Wilt u een (geheel vrijblijvende) informatie over het huren van een zeilboot/zeiljacht in Zweden?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Vanuit Marstrand aan de Westkust kun je een zeilboot huren in Zweden voor een zeilvakantie door het Skagerrak en Kattegat en vanuit Stockholm kun je een zeiljacht huren in Zweden voor zeilvakanties in de Baltische Zee.

Waarom kom je in de zomer bijna nooit een Zweedse zeiler tegen in de Middellandse Zee? Omdat ze allemaal in Zweden zijn en de vaartijd van hun leven hebben. Wat wil je van een zeilvakantie? Een prachtige ongerepte kustlijn bezaaid met archipels? Eilandleven in Zweedse stijl; ongerepte natuur, beschutte wateren, schone stranden, je eigen verlaten eiland, of eilanden en vissersdorpjes aan de kust met fantastische visrestaurants, bars en activiteiten.
Het zeilseizoen in Zweden is juli-september en in de hoogzomer valt de duisternis slechts 3 uur per dag. Er is dus bijna constant daglicht terwijl u over de wateren van de noord-, zuid-, oost- en westkust vaart.
U kunt de wateren van de Botnische Golf in Zweeds Lapland bevaren en aan land gaan om de vreemde en wonderbaarlijke geologie te ervaren. Of waarom kiest u niet voor de archipel van Stockholm en de eilanden Finnhamn, Grinda, Utö en Sandhamn, die allemaal restaurants, bars en natuur- en avontuurlijke activiteiten hebben. Er zijn zo’n 24.000 eilanden in de archipel van Stockholm, dus je hebt letterlijk keuze te over.  Wil je zeilen combineren met je interesse in eten. Ga dan naar de westkust van Zweden. Dit gebied wordt terecht beroemd om zijn fantastische schelpdieren; kreeft, oesters en garnalen. Voor de kust ligt de westelijke archipel van meer dan 1.000 eilanden – van verlaten roze granieten eilanden en scheren tot ‘jachtachtig’ en vrolijk Marstrand met zijn regatta’s en het beroemde fort van Carlsten. En als u op zoek bent naar rust en stilte, ga dan naar de natuurreservaten van de Koster-eilanden en het Kosterhavet Marine National Park.

Ook zeiljachten te huur in

NOORWEGEN, FINLAND, DENEMARKEN, en ESTLAND en LITOUWEN

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785