Zeilboot huren in Finland

Zeilboot huren in Finland voor een zeilvakantie. Zeiljacht huren in Finland, voor zeilvakanties vanuit o.a.: Dalsbruk, Mariehamn en Taalintehdas

Een zeiljacht huren in Finland
Een zeiljacht huren in Finland

Wilt u (geheel vrijblijvende) informatie over het huren van een zeilboot/zeiljacht in Finland?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Je kunt een zeiljacht huren in Finland voor een zeilvakantie in het Merengebied.

Zeilboten te huur in Finland voor bareboat zeilen vanuit o.a.:
Dalsbruk, Mariehamn en Taalintehdas.
Je kunt een zeilboot huren in Finland om door het mooie Finse merengebied te zeilen met zijn duizenden eilandjes en baaitjes. Een uitstekende omgeving voor heerlijke zeilvakanties.  De meren staan vaak in onderling contact met elkaar door rivieren en beekjes en maken het heerlijk om hier te zeilen. De gedachte dat het een koud land is, is slechts ten gedeelte waar. Finland heeft een landklimaat en het is er ’s zomers vaak droger en warmer dan in Nederland.
De Finse kustlijn strekt zich uit van de oostelijke Golf van Finland tot de westelijke randen van de Åland-eilanden en vervolgens naar het noorden tot het uiteinde van de Golf van Botnia. De kortste route om de hele kust te bestrijken is slechts 660 zeemijl. Maar wat zijn dat kilometers! De tijd die u op het water doorbrengt is natuurlijk wat u het leukst vindt aan zeilen en dus staat u hier iets te wachten. Geen twee minuten zullen hetzelfde zijn – in het Finse zeewater ben je de hele tijd actief aan het zeilen: haal de sensatie uit het trimmen van de zeilen terwijl de wind en je koers constant veranderen en oefen je navigatie vaardigheden over een totaal van meer dan 10.000 km gemarkeerde kanalen terwijl je langs enkele van de 80.000 (ja 80 duizend) eilanden vaart. En denk er nooit aan om de stuurautomaat aan te doen, want zelf sturen is wel zo leuk.

Ook zeiljachten te huur in

NOORWEGEN,   DENEMARKEN,   ZWEDEN en ESTLAND en LITOUWEN

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785