Zeilboot huren in Turkije

Goedkoop een zeilboot huren in Turkije voor zeilvakanties met het hele gezin vanuit Marmaris, Bodrum, Gocek en Fethiye.

Een zeiljacht huren in Turkije
Een zeiljacht huren in Turkije

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Vanuit Marmaris, Bodrum, Gocek en Fethiye kun je een zeilboot huren in Turkije voor een goedkope zeilvakantie met het hele gezin in een van de schitterende Turkse baaien.

Een zeiljacht huren in Turkije vanuit Bodrum, Marmaris, Gocek en Fethiye.

Zeilvakantie in Turkije zijn zowel een genot als een echt avontuur. Prachtige baaien waaronder de Gökova-baai, door Jacques Cousteau beschreven als een paradijs op aarde, is een van de mooiste zeilgebieden aan de Turkse kust met talrijke inhammen en bosrijke baaitjes. Het landschap is adembenemend en u zult aangenaam verrast zijn door de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Turkse bevolking.
Je hebt vast wel gehoord dat Turkije zo bijzonder is. Het gaat gewoon NIET zozeer om het zeilen zelf, maar ook de verbazingwekkende charme van Turkije, de gastvrijheid van mensen, heerlijke afgelegen baaien, spectaculaire historische locaties rondom de Egeïsche kust en de Middellandse Zeekust van Turkije, intieme dorpjes en moderne steden rondom Turkije maken speciaal en UNIEK. De maritieme geschiedenis van de Turkse kust gaat bijna net zo ver terug als de geschiedenis van het zeil zelf. In feite herbergt het Underwater Archaeological Museum in Bodrum momenteel de overblijfselen van ’s werelds oudste bekende scheepswrak, ontdekt buiten het kleine kustplaatsje Kas. Turkije is als zodanig een zeer gezegend land dat aan zijn drie zijden wordt omgeven door turkoois helder water. De Middellandse Zee in het zuiden, de Egeïsche Zee in het westen en de Zwarte Zee in het noorden. Deze eigenschappen maken Turkije tot een van de beste vaar regio’s ter wereld. Het andere pluspunt hiervan is dat de westkust van Turkije slechts enkele kilometers van de meeste Griekse eilanden verwijderd is. De regio heeft goed uitgeruste jachthavens die doorgaans als beste worden beoordeeld in het Middellandse Zeegebied. Ze zijn zo strategisch gelegen en gebouwd dat ze zo handig zijn voor het kopen van proviand, winkelen en dineren in de restaurants. Ze liggen ook dicht bij een aantal oude historische locaties waar u gemakkelijk naartoe kunt gaan als u geïnteresseerd bent.  Maar als je verder wilt verkennen, zijn de Griekse eilanden net om de hoek. Kortom, een hele goede reden om een zeilboot te huren in Turkije.

Ook zeiljachten te huur voor flottielje zeilen in Turkije.

Je kunt in de Middellandse Zee ook een zeilboot huren in Albanië,   Frankrijk,   Griekenland,   Italie,   Kroatie,   Malta,   Slovenie,   Montenegro en Spanje.

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785