Zeilboot huren in Litouwen en Estland

Een zeilboot huren in Litouwen en Estland voor een zeilvakantie. Zeiljachten te huur in Litouwen en Estland voor zeilvakanties op de Baltische Zee.

Zeiljacht huren in Litouwen en Estland
Een zeilboot huren in Litouwen en Estland voor zeilvakanties in de Baltische Zee

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Wilt u liever zelf ‘online’ rondsnuffelen en een jacht uitzoeken?

Dat kan natuurlijk ook, kijk dan hier voor een zeiljacht, motorjacht, gulet of luxe vaarvakantie.

U kunt hier, in elk land van uw keuze, een jacht uitzoeken, een optie aanvragen en zelfs rechtstreeks boeken.

Vanuit Tallinn kun je een zeiljacht huren in Estland voor een zeilvakantie in de Baltische Zee naar Letland en Litouwen.

Een zeilboot huren in Litouwen en Estland voor zeilvakanties in de Baltische Zee.

Van de drie Baltische staten is Litouwen de grootste en zuidelijkste en de enige overwegend rooms-katholieke staat. De geschiedenis loopt pas relatief kort synchroon met die van de beide andere Baltische landen. Anders dan Letland en Estland was Litouwen ooit een machtig land, dat zelfs tot de Zwarte Zee reikte. De twintigste eeuw verliep grotendeels onder Russisch respectievelijk Sovjetbewind, waarvan het zich op 11 maart 1990 als eerste Baltische land definitief ontdeed. Op 1 mei 2004 trad het land toe tot de Europese Unie. Toch is het land nog deels afhankelijk van Rusland, met name op het gebied van energie, al probeert het daar verandering in te brengen door vloeibaar gas uit Noorwegen te betrekken.

Estland is met 45.227 vierkante kilometer net iets groter dan Denemarken, Zwitserland of Nederland.

Tallinn, de hoofdstad van Estland, is een ideale bestemming als u op zoek bent naar een combinatie van modern comfort, een bloeiende culinaire scene en een levendig cultureel landschap in een werkelijk unieke, historische omgeving: de beroemde oude stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Site. Bezoek het jaarlijkse zeefestival – Tallinn Maritime Days dat in juli plaats vindt in Old City Harbor, Port Noblessner, Seaplane Harbor, Haven Kakumäe en Pirita jachthaven. Tallinn verbindt het oude met het nieuwe prachtig. Je zult geweldige musea ervaren, geweldig eten proeven en door levendige wijken slenteren. Drie van de havens bevinden zich op loopafstand van de middeleeuwse oude binnenstad. Deze kleine, relatief rustige stad heeft maar liefst 40 km² aan parken en bossen, 46 km kustlijn en heeft een prachtig 2 km lang zandstrand dat grenst aan de baai. Bezoekers kunnen wandelen langs goed ontwikkelde promenades aan zee, de natuurlijke schoonheid van moeras paden in de voorsteden verkennen of zeiltochten maken naar nabijgelegen eilanden.

Ook zeiljachten te huur in

NOORWEGEN,   DENEMARKEN,   FINLAND en ZWEDEN  

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785