Zeilboot huren in de Caribbean

Een zeilboot huren in de Caribbean voor een zeilvakantie vanuit Florida, Martinique, St. Martin, St. Lucia en de Britse Maagdeneilanden.

Zeiljacht huren in de Caribbean
Een zeilboot huren in de Caribbean voor zeilvakanties vanaf Florida, de Britse Maagdeneilanden, Martinique, St. Martin, St. Lucia.

De beste tijd om een zeiljacht te huren in de Caribbean is in onze ‘wintertijd’  vanaf eind Oktober tot begin April, maar vooral rond Kerst en de Jaarwisseling is het hier heerlijk zeilen, bv. in de: 

Britse Maagdeneilanden (British Virgin Islands)

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Een zeiljacht huren voor een zeilvakantie in de Caribbean

Er zijn zeilboten te huur in de Caribbean, vanaf meerdere eilanden.
Je kunt een zeiljacht huren voor een zeilvakantie vanuit,
MARTINIQUE, St. MAARTEN, St. LUCIA, GRENADINES,
Voor de Caribbean heeft u net iets meer ervaring nodig als voor de Middellandse Zee. U vaart hier n.l op getijdenwater, en u zult dus ook iets af moeten weten van de basis navigatie. In de Carieb kunt u via ons een ‘monohull‘ (gewoon zeiljacht) of catamaran huren
Het kenmerkende voor de Carieb is dat er hoofdzakelijk oostelijke (passaat) winden waaien, waardoor u bijna altijd “halve wind’ zeilt. De wind is meestal min. 4 Bf. en kan soms pittig doorzetten. Tussen de grotere eilanden zijn de afstanden 5 tot 6 uur varen, en tussen de kleinere eilanden slechts enkele uren. De temp. is meestal rond de 30 gr. waardoor er samen met de altijd waaiende wind, een heerlijk zeil klimaat ontstaat. Door de vele eilandjes zijn er talrijke en gevarieerde ankerplaatsen. Hier kan men zwemmen en snorkelen tussen de meest fantastische koraalriffen met z’n duizenden kleurrijke tropische vissen.
Ook zijn er zeiljachten te huur in de:
BRITISH VIRGIN ISLANDS (Britse Maagdeneilanden)
en CUBA, FLORIDA en VENEZUELA

Zeilen in de Caribbean.

Martinique is één van de juweeltjes van de Franse Cariben. Martinique biedt het klassieke Caribische pakket van perfecte stranden – parelwit zand aan de zuidkust en zwart zand aan de noordkust. Er zijn afgelegen baaien ideaal voor zwemmen en snorkelen, riffen, ongerepte vissersdorpjes, warmwaterbronnen, weelderige regenwouden, ruige rotsen en exotische bloemen en fruit overal. Ga zeilen in Martinique, u kunt zelfstandig een zeilboot huren of liever een zeiljacht met schipper.
Een zeilvakantie in de Caribbean op het eigenzinnige, half-Nederlands (Sint Maarten) en half-Frans (St Martin) eiland of St. Lucia, biedt U uiteenlopende mogelijkheden: eiland hoppend zeilen naar gezellig drukke baaien, maar ook avontuurlijke tochten over open water naar verder afgelegen eilanden.
De imposante, door UNESCO beschermde vulkaantoppen van St. Lucia steken uit boven tropisch regenwoud, omringd door romantische, witte zandstranden. Hier zijn prachtige snorkelplekken, misschien wel de beste in het Caribisch Gebied. Neem contact met ons op voor een (geheel vrijblijvende) offerte voor een bareboat zeilvakantie. Een zeilboot huren of zeiljacht met schipper vanaf St. Lucia en geniet van het warme welkom en de heerlijke Frans Creoolse cultuur. Zeilvakanties om nooit te vergeten.

Voorbeeld  Prijzen Caribbean 2023  Let op….. in deze prijzen zijn nog geen kortingen berekend.

Ook zeiljachten te huur vanaf ANTIGUAMARTINIQUESt. MAARTENST. LUCIA en vele andere eilanden in de Caribbean.

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785