50 plus flottieljes

Een zeilboot huren voor een 50 plus flottielje zeilvakantie in Griekenland

Flottielje zeilen in Nederland vanuit Lemmer
50 plus zeilvakanties en flottieljes in Griekenland

Zeilboten te huur voor 50+ flottieljes.

Special Feeling zeilvakanties organiseert speciale 50 plus flottieljes en zeilvakanties voor actieve ouderen (senioren) die van zeilen houden.

Al jaren (sinds 1995) hebben wij ervaring in het organiseren en begeleiden van zeilvakanties  en sinds 2008 doen wij dit ook voor senioren.
Met gelijk gestemden (50 plussers) aan het flottielje zeilen in de IONISCHE ZEE in Griekenland, waar we in de rustige periodes en zonder ‘jongeren’ en begeleid door een flottieljeleiding  die ook 50 plussers is.
Iedere keer weer verzint de ‘crew’ van 50+ zeilvakanties iets nieuws om zeilers een onvergetelijke zeilvakantie te bezorgen.
In 2008 werden speciale zeilvakanties voor ouderen ontwikkeld zodat de actieve 50 plusser een zeiljacht kan huren met zijn of haar partner of vrienden en kennissen om zo met gelijk gestemden in de flottielje mee te varen. 

Na het ontbijt heerijk zeilen en aan het eind van de middag in een haventje aankomen en ’s avonds gezellig met z’n allen uit eten in een leuke taverna aan de wal.

Hoe leuk kan het zijn. 

50 plus flottielje zeilvakanties voor de ‘oudere’ zeilers 

Samen met nog een aantal andere boten, en onder begeleiding van een moederschip, worden de speciale 1 à 2 weekse 50 plus zeiltochten in de Griekse wateren rond LEFKAS gevaren, waarbij de begin en eindhaven meestal de stad LEFKAS is maar ook CORFU is mogelijk 

Om het leuk, gezellig en overzichtelijk te houden zullen de flottieljes uit niet meer dan 5 a 6 boten bestaan en worden gehouden in de ‘rustige’ maanden, bv. juni of september.
De flottielje zeiltochten hebben het karakter van ontspannend zeilen, een drankje op een terrasje, ’s avonds heerlijk genieten van de Griekse keuken en uiteraard ook een stukje natuur en cultuur.
Tijdens de flottieljetochten kan men altijd rekenen op de hulp van de flottieljebegeleider die natuurlijk de mooiste plaatsjes, baaitjes en beste tavernas kent.
De haventjes die aangedaan worden zijn door Special Feeling zeilvakanties speciaal uitgezocht op hun veilige afmeer mogelijkheden onder alle weersomstandigheden en de tavernas waar gegeten wordt zijn gekozen voor hun specifieke keuken.
Dit alles om een fantastische en onvergetelijke vakantie te garanderen.

De 50 plusser die niet met onze flottieljes wil meevaren, kan natuurlijk ook gewoon een zeiljacht of catamaran huren voor bareboat (zelfstandig) zeilen, wereldwijd.

Wilt u meer weten over de 50 plus flottieljes en zeilvakanties ?

Mail ons uw wensen en u krijgt, binnen 24 uur een (geheel vrijblijvende) offerte van ons.

mail naar:  info@specialfeeling.nl of vul het aanvraagformulier in

Zeilen, een zeiljacht of zeilboot huren, zeiljachten te huur voor zeilvakanties wereldwijd

SPECIAL FEELING sailing charters, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: http://www.specialfeeling.nl

Adres in Griekenland:  Ionionsails office: Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674