50 plus flottieljes

Zeilboten te huur voor 50 plus flottielje zeilvakanties. Een zeiljacht huren voor een senioren zeilvakantie in Griekenland vanuit Lefkas en Corfu.

Flottielje zeilen in Nederland vanuit Lemmer
50 plus zeilvakanties en flottieljes in Griekenland

Zeiljachten te huur voor 50 plus flottieljes en zeilvakanties voor de senioren zeilers. 

Special Feeling zeilvakanties organiseert speciale 50 plus flottielje zeilvakanties voor actieve ouderen (senioren) die van zeilen houden in Griekenland vanuit Lefkas en Corfu.

Al jaren (sinds 1995) hebben wij ervaring in het organiseren en begeleiden van zeilvakanties en sinds 2008 organiseren wij ook speciale flottielje zeilvakanties voor senioren.

Met gelijkgestemden (50 plussers) aan het flottielje zeilen in de IONISCHE ZEE in Griekenland, waar we in de rustige periodes en zonder ‘jongeren’ en begeleid door een flottieljeleider die ook 50 plussers is.

Samen met nog een aantal andere boten, en onder begeleiding van een moederschip, worden de speciale 1 à 2 weekse 50 plus flottielje zeilvakanties in de Griekse wateren rond LEFKAS gevaren, waarbij de begin- en eind haven meestal de stad LEFKAS is maar ook CORFU is mogelijk 

Om het leuk, gezellig en overzichtelijk te houden zullen de flottieljes uit niet meer dan 5 a 6 boten bestaan en worden gehouden in de ‘rustige’ maanden, bv.  mei, juni of september/oktober.
De flottielje zeiltochten hebben het karakter van ontspannend zeilen, een drankje op een terrasje, ’s avonds heerlijk genieten van de Griekse keuken en uiteraard ook een stukje natuur en cultuur.
Tijdens de flottielje tochten kan men altijd rekenen op de hulp van de flottieljebegeleider die natuurlijk de mooiste plaatsjes, baaitjes en beste tavernas kent.
De haventjes die aangedaan worden zijn door Special Feeling zeilvakanties speciaal uitgezocht op hun veilige afmeermogelijkheden onder alle weersomstandigheden en de tavernas waar gegeten wordt zijn gekozen voor hun specifieke keuken.
Dit alles om een fantastische en onvergetelijke vakantie te garanderen.

De 50 plusser die niet met onze flottieljes wil meevaren, kan natuurlijk ook gewoon een zeiljacht of catamaran huren voor bareboat (zelfstandig) zeilen, wereldwijd.

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor 50+ flottielje zeilen?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.
Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785