Zeilboot huren in de Stille Oceaan

Zeilboot huren in de Stille Oceaan (Grote Oceaan). Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie in Australie en Nieuw Zeeland.

Zeiljacht huren in Australie en Nieuw Zeeland
Een zeilboot huren in de stille Oceaan vanuit Australie en Nieuw Zeeland.

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Een zeiljacht of zeilboot huren in de Stille Oceaan (Grote Oceaan) voor zeilvakanties vanuit Australië en Nieuw Zeeland.

De Grote Oceaan of Stille Oceaan (informeel: Stille Zuidzee, soms ook Pacifische Oceaan of kortweg Pacific, ontleend aan het Engels) is een oceaan die ligt tussen Oost-Azië,   Noord- en Zuid-Amerika en Australië. De oceaan grenst in het noorden aan de Noordelijke IJszee en in het zuiden aan de Zuidelijke Oceaan. De Grote Oceaan is de grootste oceaan op Aarde met een oppervlakte van 165,2 miljoen km², oftewel 32% van de aardoppervlakte; inclusief randzeeën bedraagt de watermassa zelfs 35% van het totale aardoppervlak.

De temperatuur aan de oppervlakte van het water in de Grote Oceaan varieert van onder 0 °C in de poolgebieden tot ongeveer 29 °C dicht bij de evenaar. Het zoutgehalte varieert ook wat de breedtegraad betreft. Het water dicht bij de evenaar is minder zout dan het water elders, vanwege overvloedige equatoriale neerslag. Bij de polen is het zoutgehalte ook laag, doordat daar weinig verdamping van het zeewater plaatsvindt.

De stroomrichting van het water van de Grote Oceaan loopt over het algemeen met de wijzers van de klok mee op het noordelijk halfrond en tegen de wijzers in op het zuidelijk halfrond.

Zeilen is een fantastische manier om te genieten van de schoonheid en het avontuur van enkele van de beste vakantiebestemmingen aan de kust en op eilanden in Australië en de Stille Oceaan. Een gedenkwaardige manier om het onderwaterleven en de verbluffende bestemmingen van dichtbij te leren kennen, een unieke cruise- of zeilervaring biedt u de mogelijkheid om elke dag wakker te worden op een nieuwe bestemming, nieuwe vaardigheden te leren en alleen enkele van de meer afgelegen regio’s van Australië te zien bekeken door een paar gelukkige of onverschrokken reizigers. Als het grootste maritieme park ter wereld is het Great Barrier Reef een van de meest populaire vakantiebestemmingen om te cruisen met zijn pittoreske kustlijnen, kleurrijke koralen, een overvloed aan zeeleven en prachtige eilanden. Deze zeilervaringen strekken zich uit van Townsville tot Cairns en bieden mini cruises, grote schepen, stijl en comfort en schepen die klein genoeg zijn om toegang te krijgen tot enkele van de meer afgelegen gebieden. Er zijn cruises van een halve dag, dag en nacht beschikbaar, zodat u dit verbazingwekkende wereldwonder kunt ontdekken. Een zeilboot huren in de Stille Oceaan biedt je de mogelijkheid om de Whitsunday-eilanden, en het Great Barrier Reef te bezoeken. De kalme wateren van de beroemde Sydney Harbour zijn ook een genot om te cruisen en bieden het beste uitzicht op het verbazingwekkende Sydney Opera House en andere havenattracties. Geniet van de bezienswaardigheden van de stad of ga verder stroomafwaarts naar de Parramatta en Lane Cove Rivers, waar je kunt dromen om een ​​van de glitterati te worden die aan de rijke en beroemde waterkant van de oostelijke buitenwijken wonen.

Ook zeilboten (zeiljachten) te huur in de

Indische Oceaan

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785