Zeilboot huren in Scandinavië

Zeilboot huren in de Scandinavische landen. Zeiljacht huren voor een zeilvakanties in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden .

Zeiljachten te huur in de Scandinavische landen
Een zeilboot huren in de Scandinavische landen voor een zeilvakantie in Noorwegen, Finland, Denemarken en Zweden
Een zeilboot huren in

Denemarken

Een zeiljacht huren in

Finland

Zeiljachten te huur in

Noorwegen

Zeilboten te huur in 

Zweden

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Een zeilboot huren in de Scandinavische landen voor bareboat zeilen. Je kunt een zeiljacht huren in Scandinavië voor zeilvakanties in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden .

De Scandinavische landen vormen een regio in Noord-Europa, ook wel de Noordse regio genoemd, bestaande uit Denemarken,   Finland,   IJsland,   Noorwegen en Zweden, en hun overzeese gebiedsdelen zoals Åland, de Faeröer en Groenland. Vaak wordt niet geheel terecht de term Scandinavië gebruikt voor de Noordse landen.

De vijf landen van de regio en de drie autonome regio’s delen een gezamenlijke geschiedenis en karakteristieke maatschappelijke kenmerken, zoals hun politieke systemen. Politiek gezien vormen de Noordse landen geen aparte eenheid, maar ze werken wel samen in de Noordse Raad. Taalkundig gezien is het gebied heterogeen, met drie niet-verwante taalgroepen, de Noord-Germaanse tak van de Indo-Europese talen en de Oostzee Finse en Samische takken van de Oeraalse talen en de Eskimo-Aleoetische taal Kalaallisut die in Groenland gesproken worden. De Noordse landen hebben samen een bevolking van 25 miljoen verspreid over een oppervlakte van 3,5 miljoen km² (Groenland omvat 60% van de oppervlakte).

Recent heeft ook Estland zich aangemeld als een Noords land, alhoewel het over het algemeen gezien wordt als een Baltische staat. Estland heeft nauwe taalkundige, etnische en culturele banden met Finland, wat culturele banden met Zweden en Denemarken, en investeringen en handel met de Noordse landen.

Je kunt ook een zeilboot huren in 

ESTLAND en LITOUWEN

Maar ook kun je een zeiljacht huren in:

Nederland, Belgie, Engeland en Schotland

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785