Flottielje zeilen in Corfu

Flottielje zeilen in de Ionische Zee vanaf Corfu. Een zeilboot huren voor een flottielje zeilvakantie in Griekenland is bij ons mogelijk o.a. vanuit Corfu.

Boek nu uw flottielje zeilvakantie vanuit Corfu voor 2023.

U profiteert dan van de hoogste (vroegboek) kortingen.

Vul het aanvraagformulier in voor meer (vrijblijvende) informatie of mail ons gewoon even.

I.s.m. een Ned. collega hebben wij flottieljezeilen zeilvakanties vanaf Corfu met eigen jachten.  

De flottielje datums zijn

in het voorjaar van 22-29/4 en 29/4 – 06/5

en in de zomer van 15-22/7 en 22-29/7 en van 29/7 – 05/8.

Een voorbeeld van jachten die we hiervoor beschikbaar hebben zie je hieronder:
Sun Odyssey 37 vanuit Corfu
SUN ODYSSEY 37 (2002) vanuit CORFU. Ook voor flottieljezeilen
Sun Odyssey 37 met ruime 3 cabine uitvoering! Heel beroemd om zijn degelijke en goede zeileigenschappen. Ontworpen rond 2002. Dit ‘oudere’ jacht is heel goed onderhouden en heeft een wereldreis gemaakt van 7 jaar en is nog steeds in handen van de 1-ste eigenaar die het jacht in uitstekende staat onderhoud. Het is daarom ook heel compleet uitgerust met een windmolen en 3 zonnepanelen waardoor u niet meer afhankelijk bent van walstroom. Uitgebreide Nederlandse handleiding met foto’s. Uitstekend geschikt voor een lange huurperiode.
Bavaria 45cr. 2011 te huur vanuit Corfu
BAVARIA 45cr. (2011) vanuit CORFU. Ook voor flottielje zeilen
Bavaria 45 ruime 3 cabine uitvoering! Deze eigenaars versie uit 2011 met stahoogte en drie ruime cabines met eigen sanitair biedt heel veel comfort en zeilgemak. De boegschroef en de elektrische ankerlier helpen met aanleggen. Zeer goed onderhouden met nieuwe zeilen uit 2022 bedienbaar vanuit de kuip. De 2 nieuwe zonnepanelen zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ankeren in een mooie baai. Voorzien van moderne Garmin apparatuur en extra sterke motor van 75pk ipv 55 pk!

Voorbeelden van de zeiljachten en prijzen Griekenland 2023  Let op…..op deze prijzen zijn nog geen kortingen berekend

Een zeilboot huren voor flottielje zeilen in de Ionische Zee vanuit Corfu
Een zeilboot huren voor een flottielje zeilen zeilvakantie in Corfu

Flottielje zeilen in Corfu met je gezin of vrienden (vanuit Gouvia Marina)

neemt je mee naar de prachtige baaien en inhammen van de Ionische eilanden voor de kust van Albanië en de noordwestkust van Griekenland en de schitterende plaatsjes op het vaste land. Ze behoren tot de mooiste van Griekenland, met bossen die als een smaragdgroen tapijt over de heuvels zijn verspreid. Zandstranden en pittoreske vissersdorpjes dragen bij aan de schoonheid. De sfeer is vredig en sereen, het water en de zwoele wind nodigen uit. De flottieljeleider neemt je mee op een route langs de kustplaatsjes op het vaste land zoals SAGIADA (net onder de grens met Albanie) en dan zuidelijker naar het diep in een baai gelegen PLATARIA en het verscholen achter de Sivota eilanden mondaine plaatsje MOURTOS en het meest zuidelijke PARGA met z’n mooie boulevard en nauwe winkelstraatjes. Aan de overkant op de Paxos eilanden vind je de mooiste baai van AntiPaxos en op het eiland Paxos zelf de authentieke plaatsjes GAIOS (verscholen achter een eiland met een Klooster) en LONGOS en LAKKA met z’n azuurblauwe baai waar het schitterend ankeren is. Iets ten zuiden ligt de schitterende baai van MONGONISI met een paar restaurantjes.

De voordelen van een flottielje zeilvakantie op Corfu zijn talrijk – snorkelen, zwemmen en zonnebaden op ongerepte stranden zijn slechts enkele van de geneugten. Duiken is uitstekend in de omgeving (begeleide excursies vereist vanwege regelgeving).

Alles aanwezig dus voor een onvergetelijke zeilvakantie. 

Ga je flottielje zeilen in Corfu met je gezin of met vrienden, het is allemaal mogelijk. 

Je kunt zelfs een zeilboot huren zonder Vaarbewijs in Griekenland .

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor flottielje zeilen in Corfu?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.
Flottielje zeilen vanaf het eiland Corfu vanuit Gouvia Marina

Het eiland Corfu met de grote jachthaven Gouvia Marina

Flottielje zeilen in dit gebied is een ware ontdekkingstocht. Vanuit Gouvia Marina heb je iets noordelijker (onder de Pantokrator) de baaien Kouloura, Kalami en Agni en nog iets noordelijker liggen Agios Stephanos en Kassiopi. Aan de zuid-oostkant van het eiland Corfu ligt het echte vissersdorpje Petreti. Hier varen nog elke nacht de vissersboten uit.

Eiland Paxos met de schitterende baai van Lakka

Het eiland Paxos met de schitterende baai van Lakka

Onder het eiland Corfu liggen de eilanden Paxos en Antipaxos. Het meest noodelijk op Paxos ligt het mooie plaatsje Lakka met de schitterende baai met helder blauw water.
Iets zuidelijker ligt het plaatsje Longos met daaronder Gaios verscholen achter een eiland met daarop een oud klooster. Zeker de moeite van het bezoeken waard.

Het moiie plaatsje Parga op het vaste land van Griekenland

Het leuke plaatsje Parga op het vaste land van Griekenland

Aan de kust van het vaste land ligt, tegenover de stad Corfu het kleine haventje van Sagiada, bekend om zijn heerlijke grote garnalen. Onder Sagiada en voorbij Igoumenitsa ligt Plataria in een diepe baai. Verder zuidelijk ligt Mourtos verscholen achter de Sivota eilanden. Het meest zuidelijk ligt het plaatsje Parga met een schitterend eiland met kerkje voor de kust.

Behalve flottielje zeilen vanuit Corfu kun je ook flottielje zeilen vanuit 

Lefkas eAthene.

of een zeiljacht huren voor (zelfstandig) BAREBOAT zeilen in Griekenland

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785