Zeilboot huren in Polen

Voordelig een zeilboot huren in Polen voor onvergetelijke zeilvakanties. Een zeiljacht huren in Polen voor een zeilvakantie op de schitterende Mazury Lakes vanuit Gorklo.

een zeiljacht huren in Polen
Een zeilboot huren in Polen voor een zeilvakantie op de Mazury Lakes

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen:
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Wilt u liever zelf ‘online’ rondsnuffelen en een jacht uitzoeken?

Dat kan natuurlijk ook, kijk dan hier voor een zeiljacht, motorjacht, gulet of luxe vaarvakantie.

U kunt hier, in elk land van uw keuze, een jacht uitzoeken, een optie aanvragen en zelfs rechtstreeks boeken.

Je kunt een zeilboot of zeiljacht huren in Polen vanuit Gorklo voor een zeilvakantie  op de Mazury Lakes.

Polen is een ideale bestemming voor iedere zeiler. Dankzij de talrijke grote meren die zich hoofdzakelijk in de noordelijke gebieden van Polen bevinden, treft u uitstekende voorwaarden aan voor het uitoefenen van de zeilsport. 

Je kunt in Polen een zeilboot huren en daar, op de Mazury Lakes vanuit Gorklo, heerlijk zeilen van begin mei tot eind september.

Het hoogseizoen is natuurlijk juli en augustus, wanneer het weer het beste is en de schooltijd voorbij is. Je mag ook drukte verwachten tijdens de eerste week van mei en tijdens Corpus Christi-vakanties. Dit zijn twee lange weekenden buiten het zomerseizoen, die altijd veel toeristen naar alle hete bestemmingen in Polen brengen. Als u wilt komen wanneer de meren minder druk zijn (en de prijzen lager zijn), boek dan een jacht voor eind mei / begin juni of begin september. Omdat zeilen in Mazury ontzettend populair is, mag je daar allerlei drukte verwachten. Sommige mensen zullen ervaren zijn en de weg kennen op de boot, alsof jij de weg kent van bed naar de dichtstbijzijnde koffiemachine. De ander zal er gewoon zijn vanwege de feesten en zal meer geven om drinken en plezier hebben dan om rond te cruisen. De meest levendige havens zijn Sztynort en Giżycko. Sommige zeilers zullen je zelfs vertellen dat je gewoon je hele vakantie in Sztynort moet blijven, omdat het zo leuk is. Het is de grootste haven van Mazury die alles heeft wat je nodig hebt, inclusief de beroemde taverne Zęza (The Bildge). U zult zich niet vervelen. Als je niet geïnteresseerd bent om de nacht door te brengen met luisteren naar weer een andere shanty, kun je proberen om in de natuur te slapen. Er zijn veel eilanden op de meren en het is volkomen legaal om bij hun baaien te parkeren en daar de nacht door te brengen (zorg er wel voor dat het geen vogelreservaten zijn, zoals sommige eilanden op Kisajno). En vergeet niet alles weer mee te nemen, inclusief je eigen vuilnis.
Een zeiljacht huren in Polen voor zeilvakanties op de Mazury Lakes vanuit Gorklo

Behalve in Polen kun je ook een zeilboot huren voor een zeilvakantie in Litouwen en Estland, Belgie, Nederland, Engeland en Schotland

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785