Zeilboot huren in Schotland

Een zeilboot huren in Schotland voor een zeilvakantie op de Atlantische Oceaan en in de vele schitterende Lochs met de mooie kastelen.

Een zeilboot huren in Schotland door de diverse Loch's en Mull's

Wilt u een (geheel vrijblijvende) offerte voor het huren van een zeilboot/zeiljacht?

vul dan het  AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons dan gewoon even een mailtje met uw wensen
 wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 
en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Wilt u liever zelf ‘online’ rondsnuffelen en een jacht uitzoeken?

Dat kan natuurlijk ook, kijk dan hier voor een zeiljacht, motorjacht, gulet of luxe vaarvakantie.

U kunt hier, in elk land van uw keuze, een jacht uitzoeken, een optie aanvragen en zelfs rechtstreeks boeken.

In Schotland kun je een zeilboot huren voor schitterende zeilvakanties door de verschillende Loch’s en naar de Orkney Eilanden en de Shetland Eilanden.

Een zeiljacht huren in Schotland betekent ook een zeilvakantie op de Atlantische Oceaan en dus zeilen op getijdenwater met eb en vloed.

Schotland heeft heel veel wilde, uitgestrekte wateroppervlakken. Als u er altijd al van hebt gedroomd om uw weg te vinden langs afgelegen eilanden en door kanalen, of om kapitein te zijn of om sierlijk door een mistig loch te glijden, dan zit u hier goed. Schotland heeft zeilavonturen voor iedereen, van beginnende zeilers tot ervaren schippers. Met grote havens en aanlegplekken aan dramatische kustlijnen, is Schotland dé plek om een boot te huren of om te leren zeilen. Het aantal en de kwaliteit van de aanmeerhavens en -steigers in het land zijn meegegroeid met de toenemende populariteit van Schotland als vaarbestemming. Deze aanlegpunten zijn geschikt voor alle jachten en vele zijn meer dan uitstekend uitgerust. Ze zijn ideaal om bij te tanken, uw voorraad aan te vullen voor de rest van uw reis of gewoon om te genieten van wat tijd op het land. Hier zijn enkele plekken waar u kunt aanmeren:
Zeiljachten te huur in Schotland
Zeiljachten te huur in Schotland

Je kunt in Noord-Midden-Europa ook een zeilboot huren in de Scandinavische landen,  Nederland,  Belgie,  Engeland,  Polen en  Estland en Litouwen

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785