Corona nieuws

Corona nieuws, de nieuwste ontwikkelingen en zeilboten te huur voor zeilvakanties in diverse landen, zoals Griekenland en Kroatië etc.

GRIEKENLAND:

Het corona nieuws over het Covid-19 virus in Griekenland (grieksegids.nl)

Voor meer informatie en of info over andere landen:

Coronavirus in Europa – De corona nieuws (covid-19) maatregelen in alle landen (acsi.eu)

Speciale regelingen voor het boeken van uw zeilvakantie en bij eventuele annulering van uw boeking vanwege het CORONA virus (COVID-19).

Met de meeste van onze buitenlandse verhuurders zijn speciale regelingen getroffen voor de huur ( en annulering) van een zeiljacht voor uw zeilvakantie in 2021..

  •  Wanneer het niet mogelijk is de basis (waar het door de klant geboekte zeiljacht ligt) te bereiken vanwege reisbeperkingen, bv.  wanneer er een officieel advies is om niet naar het gebied van de geboekte charter te reizen, of de grens is gesloten van het land van herkomst van de klant of het land van de charter, zal het mogelijk zijn om de charter om te boeken naar een latere datum in 2022 of in 2023. Eventuele meer kosten (bv. door een duurdere periode) moeten door de klant worden bijbetaald. Uiteraard geldt dit alleen voor de huur van het (zeil)jacht. Andere kosten, zoals vluchten etc. kun je proberen te verhalen bij de betreffende instanties.
  • Volledig annuleren (zonder omboeken) kan wel maar brengt de (normale) kosten (zie de VOORWAARDEN) met zich mee. Beter is dus om de vakantie te verzetten.
  • Wacht niet te lang met het omboeken van uw vakantie want uiteraard is dit alleen mogelijk ‘bij beschikbaarheid’.

UNIGARANT heeft nu een reisverzekering die de kosten van CORONA dekt ook in landen met code ORANJE.

KROATIE:

koronavirus.hr

Voor Italie, Frankrijk, Spanje etc. zijn er speciale ‘plaatselijke’ corona nieuws verordeningen en code Oranje bepalingen.

Zie: rijksoverheid

Uw droomvakantie is ons werk en moet dus goed zijn.
Uw droomvakantie is ons werk en........ moet dus uitstekend verzorgd zijn. Geen risico, uw borg verzekerd en geen boekings- of reserveringskosten.

Special Feeling sailing charters

SPECIAL FEELING sailing charters,

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,
email: info@specialfeeling.nl,  website: https://www.specialfeeling.nl
Kamer van Koophandel: 08079785