Mei vakantie OP het water!

maart 23, 2021 0 Door admin
Laat uw vakantie niet IN het water vallen, maar boek uw meivakantie OP het water

Als uw buitenlandse meivakantie IN het water dreigt te vallen, kunt u nog wel van een vakantie OP het water in Nederland genieten. Wij hebben nog enkele zeil- en motorjachten beschikbaar o.a. vanuit Lelystad en Lemmer of in Zeeland. Heerlijk met uw eigen gezin of gewoon met z’n tweetjes op uw eigen gehuurde zeilboot (of motorboot) alle leuke plaatsjes rond het IJsselmeer of in Zeeland verkennen. ’s Ochtends na het ontbijt nog even boodschappen doen en dan lekker varen. Tegen het eind van de middag in het volgende plaatsje aangekomen, even de benen strekken en dan gezellig in de kuip relaxen met een drankje en hapje. ’s Avonds gezellig aan boord dineren (zelf klaargemaakt of afgehaald bij een restaurant) en dan klaar maken voor de nacht zodat we de volgende ochtend weer fris zijn voor een nieuw avontuur. En wie weet……..zijn de terrasjes tegen die tijd weer open en wordt het extra genieten.

Mail ons uw wensen en wij regelen een zeil-motorboot voor u.