Griekenland open voor (zeil)vakanties

maart 16, 2021 0 Door admin
YES………Griekenland weer open voor (zeil)vakanties

Op 15 mei opent Griekenland weer de grenzen voor (zeil)vakanties en nu is het aan Nederland om het reizen weer mogelijk te maken. Veel van onze klanten kunnen hier niet op wachten en gelukkig stromen hun aanvragen en boekingen al weer bij ons binnen. Dit (samen met de van vorig jaar omgeboekte zeilvakanties) houdt in dat onze flottieljes vol beginnen te lopen en ook de beschikbaarheid van de zeiljachten voor bareboat zeilen wordt steeds minder. Mocht u dus nog een idee hebben om een zeilvakantie te boeken, wacht dan niet langer maar vraag nu alvast informatie aan voor de mogelijkheden. Stuur ons een mailtje met uw wensen of vul het aanvraagformulier in. Niet alleen Griekenland maar ook Kroatië en Mallorca zijn weer open voor (zeil)vakanties, dus ook daar kunt u weer terecht voor een heerlijke (zeil) vakantie. Wacht niet langer, vraag NU informatie aan, uiteraard geheel vrijblijvend voor u.