Weer zeilvakanties in Griekenland

maart 4, 2021 0 Door admin
YES……..we kunnen weer naar Griekenland

Announcement from Greek Tourism Minister Haris Theoharis:

‘Anyone with a vaccine will be allowed to travel to Greece this summer without requiring a COVID-19 test.

All other travelers will just need a negative test prior to travel, the same arrangement we saw with the 2020 travel corridor’
Greece is ready and waiting for your yacht charter this summer!

Griekenland is weer open voor (zeil)vakantiegangers en wat is er veiliger dan op uw eigen (gehuurde) zeiljacht vakantie te vieren met uw gezin, family of vrienden. Wacht dus niet langer om informatie aan te vragen over onze mogelijkheden voor uw zeilvakantie in Griekenland, zowel voor bareboat (zelfstandig) zeilen als flottielje zeilen en meezeilen (zeiljacht met schipper). Mail ons uw wensen of vul het aanvraagformulier in. Uiteraard geheel vrijblijvend voor u. Speciale lage aanbetaling en Covid-19 annuleringsvoorwaarden. Natuurlijk kunt u ook voor een zeilvakantie in andere landen bij ons terecht.