Wanneer kunnen we weer op (zeil)vakantie?

februari 20, 2021 0 Door admin
Uw (zeil)vakantie, wij regelen het!

Voorlopig kunnen we alleen nog maar dromen van een (zeil)vakantie. Maar….. we kunnen natuurlijk al wel vast plannen maken. Mail ons daarom uw wensen en wij zoeken het voor u uit en maken een paar leuke offertes voor u waaruit u dan (geheel vrijblijvend) kunt kiezen. U kunt een zeilboot huren om zelfstandig (bareboat) te gaan zeilen of u kunt gaan flottielje zeilen. Kunt u niet zelf zeilen maar wilt u toch graag op een zeilboot of motorboot varen, dan kunt u die met schipper huren of een kooi/hut huren op zo’n boot. Ook kunt u een Gulet (traditioneel vaartuig) met bemanning huren voor een geheel verzorgde (zeil)vakantie. Wij hebben jachten te huur in bijna elk land (met water) waar dan ook, zoals de landen rond de Middellandse Zee, de Scandinavische landen, Engeland, Schotland, Nederland en zelfs vanaf diverse eilanden in de Atlantische Oceaan.

Waar en wat u maar wilt, wij regelen het voor u en altijd de beste jachten voor de beste prijs.