Azoren

Een zeilboot huren in de Azoren voor een zeilvakantie

Een zeilboot huren in de Azoren vanuit Ponta Delgada op Sao Miguel, Horta op Faial en vanuit Angra do Heroísmo op Terceira.
Een zeilboot huren in de Azoren vanuit Ponta Delgada op Sao Miguel, Horta op Faial en vanuit Angra do Heroísmo op Terceira.

Een zeilboot huren voor een zeilvakantie in de Azoren kan vanaf de eilanden Terceira vanuit Angra do Herismo,  Sao Miguel vanuit Ponta Delgada, en het bekende Horta op Faial. 

De Azoren worden gevormd door een eilandengroep bestaande uit 9 eilanden, gelegen midden in de Atlantische Oceaan en is een ideaal gebied om een zeiljacht te huren, speciaal voor zeilen in de winter maanden.
De eilanden van de Azoren liggen op 6 tot 600 km afstand van elkaar. Centraal in de Azoren liggen Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico en Faial. Oostelijk in de Azoren liggen Santa Maria en São Miguel. Westelijk liggen Flores en Corvo.
De Azoren behoren tot Portugal en liggen op 1500 km van de kust van Portugal, wat betekent dat de Azoren het meest westelijke punt van Europa.
De natuur op de negen van oorsprong vulkanische eilanden is prachtig en zeer divers, waarbij elk eiland afzonderlijk zeer karakteristieke kenmerken heeft.
Op de Azoren zijn volop mogelijkheden te vinden voor buitensporten, zoals mountainbiken, vissen, zeilen en natuurlijk niet te vergeten walvisspotten!

Zeilen in de Azoren is een echt avontuur. Je kunt er bv. een zeiljacht huren voor zeilen in de winter.

Faial, slechts twee uurtjes zeilen van Pico en 4 à 5 uur van het eiland Sao Jorge, is een goede startplaats om uw trips te beginnen. In de zomermaanden is het weer vrij stabiel en de oceaan meestal rustig.
We kunnen U verschillende opties aanbieden, voor beginners, ervaren zeilers, t/m Regatta zeilen voor de zeilfanaten. De zeilers die graag dicht bij de zee zijn en graag de wind op hun gezicht voelen, weten hoe leuk een zeilvakantie kan zijn. Ervaar de opwindende wereld van het zeilen en bekijk de eilanden vanuit een ander perspectief aan boord van onze jachten, gevestigd in de mooie jachthavens van Vila Franca en Ponta Delgada op het eiland São Miguel en Horta op het eiland Faial. 1430km van de dichtstbijzijnde landmassa, zijn de afgelegen Azoren een prachtige plek voor een zeilvakantie met rustige, mooie jachthavens, of je kunt altijd een nachtje door zeilen en je vergapen aan de fluorescerende zee veroorzaakt door bioluminescente algen.
Let wel op, voor zelfstandig zeilen (bareboat zeilen) heeft u wel wat ervaring nodig, want u vaart natuurlijk wel op getijden water met eb en vloed en stromingen.
Dufour 382 GL te huur op de Azoren
Dufour 382 GL te huur op de Azoren
Dufour 450 GL te huur op de Azoren
Dufour 450 GL te huur op de Azoren

Prijzen van deze DUFOUR jachten (en andere) vindt je hier:

Yachts & prices DUFOUR AZORES 2020.

Behalve een zeilboot huren in de Azoren zijn er ook zeilboten te huur voor zeilvakanties in de Canarische Eilanden en in Kaap Verdische Eilanden

Voor meer informatie stuur ons een mailtje met jouw wensen of vul het aanvraag formulier in.

Zelf ‘online’ een (zeil) jacht uitzoeken voor uw vaarvakantie ?

Wilt u zelf ‘online’ het jacht van uw keuze uitzoeken en er dan meer informatie over aanvragen, een (geheel vrijblijvende) OPTIE op dat jacht nemen of zelfs gelijk ‘online’ boeken ?   Vul dan  

hier  

‘online’ uw wensen in en u ziet gelijk de mogelijkheden.

U kunt ook ons het werk laten doen.

Vul dan het AANVRAAGFORMULIER in, of stuur ons gewoon even een mailtje met uw wensen:

wat wilt u ?
waar wilt u dat ?

wanneer wilt u dat ?
met hoeveel personen  (aantal hutten) ? 

en u krijgt binnen 12 uur antwoord van ons.

Zeilen, een zeiljacht of zeilboot huren, zeiljachten te huur voor zeilvakanties wereldwijd

SPECIAL FEELING sailing charters, 

Vissershaven 8, 3846AG, Harderwijk. tel.: +31-341421879, mobiel: +31-618420850,

K.v.k. 08079785
email: info@specialfeeling.nl
website: http://www.specialfeeling.nl

Adres in Griekenland:  Ionionsails office: Petrou Filippou Papagou 18, Lefkada 311 00, Greece, mobile: +30 6951089674